iLOQ lukkosylinteri

AM Lukkoasema on tuonut myyntiin iLoqin valmistaman uudentyyppisen lukon, jota käytetään älypuhelimen kautta. Lukon käyttäminen putkilukoissa tarjoaa nyt merkittävän mahdollisuuden parantaa avainturvallisuutta ja tuottaa säästöjä taloyhtiöille.

iLOQ S50 parantaa avainturvallisuutta ja säästä kuluissa

AM Lukkoasema tarjoaa palvelua, jossa lukon myyjänä ja pääkäyttäjänä toimii Lukkoasema. Lukitus avataan älypuhelimen avulla, johon on myönnetty reaaliaikaisesti käyttöoikeus ylläpitäjän toimesta. Järjestelmä mahdollistaa myös käyttöoikeuksien reaaliaikaiset perumiset, joten putkilukkoa voi käyttää useat eri toimijat kuten:

  • Kiinteistöhuolto
  • Siivooja
  • Isännöitsijä
  • Muut urakoitsijat, myös väliaikaisesti
  • Puheenjohtaja tai muu nimetty henkilö

iLOQ lukolla varustettu putkilukko säilöö yhtiön avaimet turvallisesti kiinteistön omiin tiloihin, sen sijaan että ne kulkisivat huoltomiehen avainnipussa tai urakoitsijan taskussa. Lukitusjärjestelmä mahdollistaa kustannustehokkaan ja turvallisen avainsäilytyksen sekä minimoi kustannukset kiinteistössä työskentelevien urakoitsijoiden ja muiden toimijoiden ovenavauksista.

Näin se toimii:

  • Yhtiön ulkokuoreen asennetaan putkilukko, jossa on huoltoreittiavain. Lisäksi yhtiön sisälle turvalliseen/ näkyvään paikkaan asennetaan putki, johon sijoitetaan vahvemmat avaimet. Pienemmissä, esimerkiksi rivitaloyhtiöissä, hallitus voi päättää avaimen sijoittamisesta myös suoraan yhteen putkeen esimerkiksi tekniseen tilaan, jolloin kulut ovat pienemmät.

  • Käyttäjä avaa lukon älypuhelimellaan, johon on ylläpitäjän toimesta myönnetty lukon käyttöoikeus. Avainsäilö hyödyntää NFC-tekniikkaa ja avaamisen tarvittavan energian säiliö ottaa puhelimesta. Huoltomiehen käyttöoikeutta rajataan esimerkiksi virka-aikaan turvallisuuden vuoksi.

  • Reittiavaimella käyttäjä pääsee tuulikaapissa tai jossain sisääntulon läheisyydessä sijaitsevaan toiseen, varsinaiseeen vahvemman avaimen säiliöön. Tämäkin säiliö avautuu helposti NFC-tekniikan avulla, vain koskettamalla säiliön nuppia älypuhelimella.

  • Suoritettuaan työnsä käyttäjä palauttaa avaimet takaisin paikoilleen, jolloin palautus kirjautuu reaaliaikaisesti pilvipalveluun. Väärinkäyttötapauksissa saadaan järjestelmästä kulkulogi kuka lukon on avannut ja milloin se on avattu.

Huoltoliikkeenä suosittelemme vahvasti siirtymistä uudentyyppiseen avaintenhallintaan. Tämä nostaa avainturvallisuutta nykyisestä tilasta huomattavasti, ja tuo yhtiölle kustannussäästöjä, kun kaikki kiinteistön toimijat käyttävät putkissa olevia huoltoavaimia.

Hintaa ratkaisulla on 15€/ kk/ 48kk per putki, jonka jälkeen ylläpitomaksu 5€/ kk. Jos kiinteistössä ei ole valmiiksi putkiaihioita, reiän poraaminen maksaa 100€/ kpl.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Matti Jurvelin
Toimitusjohtaja
Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy
010 8216 030 tai matti.jurvelin@jurvelin.fi

Ari Pudas
Yksikönpäällikkö
AM Lukkoasema Oy
040 557 4512 tai ari.pudas@amlukkoasema.fi