Lomakkeet

Suosittelemme, että käytät korjauspyyntösi tekemiseen asukasliittymäämme, klikkaa tästä.
Asukasliittymässä voit seurata työpyyntöjesi tilaa, sekä viestiä meidän ja muiden asukkaiden kanssa. Voit luoda tunnukset asukasliittymään, kun olet tehnyt ensin muuttoilmoituksen meille.

Jos haluat käyttää vikailmoituksen tekemiseen vikailmoituslomaketta, pääset lomakkeelle tästä.
Käytä tätä, kun teet vikailmoituksen yleisten tilojen osalta.

Jos haluat lähettää meille muuta viestiä, voit laittaa sen työvastaanottomme sähköpostiin
palaute@jurvelin.fi

Muuttoilmoituksen, talonkirjaotetilauksen, nimenmuutoksen, lapsen syntymän, työnhaun ja vesimittarilukemailmoituksen voit tehdä alla olevien lomakkeiden kautta.

Antaessaan näillä lomakkeella kysytyt tiedot huoltoliikkeelle tietojenluovuttaja antaa tietosuoja-asetuksen mukaisen hyväksyntänsä, että mainitut tiedot tallennetaan huoltoliikkeen asiakas- ja asukasrekisteriin ja tietoja käytetään mainittua rekisteriä koskevan Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tietojenluovuttaja hyväksyy lisäksi, että mainitut tiedot mahdollisesti välitetään taloyhtiön/kiinteistönomistajan ylläpitämään asukasrekisteriin, joita tietoja käsitellään taloyhtiön/kiinteistönomistajan toimesta ja jota koskevat em. tahojen tietosuojaseloste ja tietosuojaperiaatteet. Lisätiedot taloyhtiöltä / Kiinteistönomistajalta. Tämän toimenpiteen osalta huoltoyhtiö on ainoastaan tietojen käsittelijä ja tietojenluovuttaja antaa Huoltoyhtiölle em. edelleen luovutukseen suostumuksensa.


Muut lomakkeet